Service en onderhoud aan uw jacht

Service en onderhoud aan uw jacht

Bij Kremer Nautic bieden we alle disciplines als het gaat om service en onderhoud van uw Grand Banks-, Eastbay- of Palm Beach-motor jacht. Van het installeren van stabilizers, het lakken van uw houtwerk en het aanbrengen van antifouling, tot het leveren van originele Grand Banks-lampjes en het vernieuwen van nieuwe kussens en gordijnen: wij ontzorgen u van a tot z.

Heeft u Grand Banks-, Eastbay- of Palm Beach-expertise nodig die u niet direct terugvindt in de disciplines hieronder? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag.

Service en onderhoud

Kremer Nautic is dé specialist op het gebied van service en onderhoud van uw Grand Banks-, Eastbay- of Palm Beach-motor jacht. Wij ontzorgen u graag op het gebied van:

Houtwerk

Houtwerk

Tijd voor lakwerk, dekonderhoud of vernieuwing van het interieur? Wij gaan graag voor u aan de slag en maken uw schip weer als nieuw.
Polyesterwerk en onderwatersystemen

Polyesterwerk en onderwatersystemen

Wij stropen onze mouwen graag op voor onderhoud van de opbouw, romp of het onderwaterschip. Zo beschermt u uw jacht en ziet het er altijd tiptop uit.
Rvs- en aluminiumwerk

Rvs- en aluminiumwerk

Kan het rvs- en aluminiumwerk op uw schip wel een oppepper gebruiken? Wij hebben de expertise voor elk type onderhoud in huis.
Zeilmakerij en stoffering

Zeilmakerij en stoffering

Toe aan een nieuw dessin voor de kussens in de salon? Of heeft het winterkleed zijn beste tijd gehad? Kremer Nautic staat voor u klaar.
Techniek

Techniek

Door onze jarenlange ervaring kennen we alle finesses van de technische onderdelen en systemen aan boord. Installeren of onderhouden: u kunt bij ons terecht.
Navigatie, communicatie en entertainment

Navigatie, communicatie en entertainment

Navigatie- en communicatieapparatuur, radio, tv en internet: wij zorgen dat u op het water van alle comfort, luxe en gemak bent voorzien.
Veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen

Veilig varen staat voorop. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen, onderhouden, vervangen en keuren van alle nodige veiligheidssystemen aan boord.
Winterstalling

Winterstalling

Op zoek naar een goede plek voor uw schip buiten het vaarseizoen? Wij beschikken over zowel een overdekte droge (geïsoleerde) als een natte hal.
Grand Banks-onderdelen

Grand Banks-onderdelen

Van originele lamp tot scharnier: door onze directe lijnen met MariTeam Yachting en de GB Marine Group kunnen wij de meeste onderdelen aan u leveren.
Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in Grand Banks. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Lees meer »

Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of kom langs bij onze vestiging.

Kremer Nautic
De Draei 29
8621 CZ Heeg - Holland