Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in Grand Banks.

Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging

EEN STUKJE HISTORIE

In 1977 ziet het bedrijf dat tegenwoordig de naam Kremer Nautic draagt het levenslicht. Verschillende merken hebben inmiddels de revue gepasseerd, maar kwaliteit is voor ons altijd een vereiste geweest. Begin jaren tachtig zijn we verhuisd van watersport walhalla Langweer, naar het eveneens Friese Heeg.

Een nieuw tijdperk breekt aan en ons bedrijf heeft inmiddels ook hier de nodige vernieuwingen ondergaan.

De bestaande binnenligplaatsen zijn uitgebreid en overdekt waardoor er een kleine honderd schepen onder dak kunnen liggen in de koude wintermaanden. De buitenhaven is gemoderniseerd en is ’s zomers een comfortabele uitvalsbasis voor toertochten over de Friese Meren, het IJsselmeer of een uitstapje naar de Waddenzee.

Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in Grand Banks. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Voor allerhande zaken betreffende uw Grand Banks kunt u contact met ons opnemen. Een lastig te verkrijgen onderdeel, garantiezaken en alles wat hier tussen zit.

BREED AANBOD INGEVAREN SCHEPEN

Een andere belangrijke tak van onze bezigheden is het aan- en verkopen van, wat wij noemen, ingevaren schepen. Aangezien een Grand Banks veelal langer meegaat dan haar eerste eigenaar, kan er vaak nog jaren plezier worden beleefd aan een gebruikt schip. Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod en weten vaak als eerste of er schepen in de markt komen die passen binnen uw wensen. Ook als u uw schip wilt verkopen beschikken wij over een netwerk van potentiële kopers die gericht op zoek zijn naar een specifiek schip. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een snelle en succesvolle verkoop van uw schip.

WINTERSTALLING

We bieden diverse mogelijkheden voor stalling. Onder dak in onze overdekte ruimte in het water of stalling in onze loods waar het schip droog staat. Op ons terrein is een bootlift aanwezig alsmede alle andere voorzieningen die u mag verwachten van een modern watersportbedrijf.

GRATIS LIDMAATSCHAP AMICALE

Sinds 2009 hebben we een samenwerking met de Amicale en krijgt iedere nieuwe eigenaar van een bij ons aangeschafte Grand Banks een jaarlidmaatschap cadeau. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend, maar een absolute aanrader.

Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in Grand Banks. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Lees meer »
Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of kom langs bij onze vestiging.

Kremer Nautic
De Draei 25-29
8621 CZ Heeg - Holland