Over ons | Kremer Nautic

Over ons | Kremer Nautic

Kremer Nautic werd opgericht in 1973. Het was een van de eerste watersportbedrijven in het Friese Heeg, dat zich richtte op import, verkoop, service en onderhoud van schepen.

In 2000 werd Kremer Nautic dealer van Grand Banks Yachts voor de Benelux en Duitsland en daarnaast algauw ‘authorized service center’ voor Grand Banks Yachts en Eastbay Yachts. Daarmee mocht Kremer Nautic zichzelf namens de werf specialist noemen op het gebied van service en onderhoud van (nieuwe) Grand Banks- en Eastbay-jachten.

In 2018 startte de unieke en sterke samenwerking tussen Kremer Nautic en Maritiem Yachting: de verkooptak van Kremer Nautic ging over naar MariTeam Yachting en Kremer Nautic ging verder als dé specialist voor service en onderhoud van Grand Banks- en Eastbay- en Palm Beach –motor jachten.

Per 1 januari 2022 varen Kremer Nautic en MariTeam Yachting als volle zusterbedrijven onder één vlag met dezelfde eigenaar. Samen zijn wij hét adres voor het totale management van uw Grand Banks-, Eastbay- of Palm Beach-motorjacht. Voor aan- en/of verkoop richt u zich tot MariTeam Yachting, en voor service en onderhoudt schakelt u naadloos over naar Kremer Nautic.

Ons team

Albert Gerritsma

Albert Gerritsma

“Geboren en getogen in Heeg, midden in het Friese merengebied, was ik in mijn jeugd al veel in en op het water te vinden. Zwemmen, (wedstrijd)-zeilen, surfen, waterskiën: ik kon er geen genoeg van krijgen. Op mijn veertiende begon ik als botenschoonmaker, later vond ik mijn passie in de verkoop van boten. Na mijn studies werktuigbouwkunde en bedrijfskunde heb ik verschillende commerciële en managementfuncties bekleed. Toch was het in 1998 de watersport die weer lonkte: ik koos definitief voor de botenbranche. In 2000 ben ik beëdigd als jachtmakelaar. Ik ben er trots op dat MariTeam Yachting en Kremer Nautic sinds januari 2022 onder één vlag varen en u voor het complete management van uw schip, inclusief service en onderhoud, bij ons terecht kunt.

Michelle van Barneveld

Michelle van Barneveld

“De liefde voor watersport is me met de paplepel ingegoten. Of het nu windstil is of lekker waait (ik ben gek op kitesurfen): op het water ben ik in mijn element. Hoe leuk is het dan dat je van watersport je beroep kunt maken! Bij MariTeam Yachting heb ik me een aantal jaar met veel plezier ondergedompeld in de jachtmakelaardij. Inmiddels ben ik overgestapt naar zusterbedrijf Kremer Nautic, om me te richten op het service-en-onderhoudsstuk. Opgegroeid in Heeg, met boten, Grand Banks én Kremer Nautic zelf, was die stap voor mij als thuiskomen op een vertrouwd nest. Ik geniet van de contacten met klanten en externe partners, van het stroomlijnen van processen en het managen van de in- en externe samenwerking. Samen halen we alles uit de kast om ervoor te zorgen dat u onze werf met een perfect onderhouden schip weer verlaat!”

Danny Wolthuizen

Danny Wolthuizen

“Ik kom uit een schippersfamilie en thuis hadden we een sleepboot, ik was dus al vroeg vertrouwd met boten en water. Na mijn diensttijd ben ik in de botenbranche begonnen, als monteur. Ik heb het vak toen in de hele breedte geleerd: techniek, polyestertechniek, schilderwerk, planning, etc. Na 25 jaar verveelt het nog geen moment! Ik werk nu twaalf jaar bij Kremer Nautic en heb mijn hart echt aan Grand Banks-boten verpand. Dat polyester, geweldig! Ik hou me vooral bezig met lak- en schilderwerk, dek- en polyesteronderhoud, en onderhoud aan onderwatersystemen, rvs en aluminium. Als ik een boot spic en span weer aflever en ik de eigenaar net zo zie glimmen als het schip zelf, is mijn taak volbracht en start ik vol nieuwe energie aan de volgende klus.”

Jacko Slagter

Jacko Slagter

“Ik ben gek op techniek en dat zat er al vroeg in. Op mijn zevende had ik mijn eerste brommertje, ik was altijd aan het sleutelen. Later was ik met vrienden voortdurend bezig met bootjes, we waren niet van het water af te slaan. Het verbaasde niemand dat ik in de botenbranche mijn beroep vond. Het werken met Grand Banks-boten vind ik geweldig – het zijn prachtige, robuuste schepen met een mooi stuk techniek. Ik werk nu meer dan twaalf jaar bij Kremer Nautic. Het blijft boeiend: eerst kijken wat er technisch aan een boot moet gebeuren, en ’m vervolgens na een aantal weken weer zo goed als nieuw afleveren. Het is super om te zien dat de eigenaar er dan helemaal blij weer mee wegvaart. Daar doe ik het voor.”

`

Service en onderhoud

Kremer Nautic is dé specialist op het gebied van service en onderhoud van uw Grand Banks-, Eastbay- of Palm Beach-motor jacht. Wij ontzorgen u graag op het gebied van:

Houtwerk

Houtwerk

Tijd voor lakwerk, dekonderhoud of vernieuwing van het interieur? Wij gaan graag voor u aan de slag en maken uw schip weer als nieuw.
Polyesterwerk en onderwatersystemen

Polyesterwerk en onderwatersystemen

Wij stropen onze mouwen graag op voor onderhoud van de opbouw, romp of het onderwaterschip. Zo beschermt u uw jacht en ziet het er altijd tiptop uit.
Rvs- en aluminiumwerk

Rvs- en aluminiumwerk

Kan het rvs- en aluminiumwerk op uw schip wel een oppepper gebruiken? Wij hebben de expertise voor elk type onderhoud in huis.
Zeilmakerij en stoffering

Zeilmakerij en stoffering

Toe aan een nieuw dessin voor de kussens in de salon? Of heeft het winterkleed zijn beste tijd gehad? Kremer Nautic staat voor u klaar.
Techniek

Techniek

Door onze jarenlange ervaring kennen we alle finesses van de technische onderdelen en systemen aan boord. Installeren of onderhouden: u kunt bij ons terecht.
Navigatie, communicatie en entertainment

Navigatie, communicatie en entertainment

Navigatie- en communicatieapparatuur, radio, tv en internet: wij zorgen dat u op het water van alle comfort, luxe en gemak bent voorzien.
Veiligheidssystemen

Veiligheidssystemen

Veilig varen staat voorop. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen, onderhouden, vervangen en keuren van alle nodige veiligheidssystemen aan boord.
Winterstalling

Winterstalling

Op zoek naar een goede plek voor uw schip buiten het vaarseizoen? Wij beschikken over zowel een overdekte droge (geïsoleerde) als een natte hal.
Grand Banks-onderdelen

Grand Banks-onderdelen

Van originele lamp tot scharnier: door onze directe lijnen met MariTeam Yachting en de GB Marine Group kunnen wij de meeste onderdelen aan u leveren.

Onze merken

Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in Grand Banks. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Lees meer »

Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of kom langs bij onze vestiging.

Kremer Nautic
De Draei 29
8621 CZ Heeg - Holland