26 mei 2016
Nieuwe Eastbay 44

De nieuwe EASTBAY 44SX combineert fantastische vaareigenschappen met efficiënt cruisen, wanneer de tocht het doel is, maar indien nodig met een imposante snelheid, wanneer de tijd de belangrijkste factor is.

Mooie eigentijdse styling biedt u een solide basis voor ontspannen vaartochtjes maar ook voor een snelle trip op een top van 30 knopen. Prachtig vakmanschap met een geavanceerd timmermansoog voor detail geeft de EASTBAY 44SX een licht en helder interieur, een enorme kuip met ruim voldoende zitplaatsen en opbergruimte gecombineerd met accommodatie opties die u zullen verbazen. Ingedeeld met een keuken in de salon kan de EB 44 geleverd worden met een 3 cabine indeling of 2 hutten met queen size bedden gecombineerd met een grote utility ruimte voor een was/droog combinatie. Sterker, sneller, zuiniger en stijlvoller dan ooit. Geen schip komt zelfs maar in de buurt.

10 februari 2017
Lees meer »

WISSELING VAN DE WACHT

2 september 2016
Lees meer »
WISSELING VAN DE WACHT

Michel Kremer, zoon van en botenliefhebber.....

26 mei 2016
Lees meer »
Overname Palm Beach Yachts door Grand Banks Yachts

In 2014 heeft Grand Banks Yachts het Australische Palm Beach Yachts overgenomen.

Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we de officiële Grand Banks Dealer voor de Benelux en Duitsland. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Lees meer »
Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of kom langs bij onze vestiging.

Kremer Nautic
De Draei 25-29
8621 CZ Heeg - Holland