26 mei 2016
Overname Palm Beach Yachts door Grand Banks Yachts

In 2014 heeft Grand Banks Yachts het Australische Palm Beach Yachts overgenomen.

Men is een jaar bezig geweest met de verhuizing van de productie naar Maleisië. Vanaf medio vorig jaar zijn de eerste Palm Beach jachten van stapel gelopen. De specifieke productie technieken zoals gebruikt voor de bouw van de Palm Beach jachten worden nu ook gebruikt voor de bouw van de GRAND BANKS motorjachten. Dit lukt echter niet op de bestaande modellen en heeft men een nieuwe serie Heritage modellen ontworpen. Vanzelfsprekend heeft dit de bouw vertraagd maar vanaf het najaar zal de werf op diverse beurzen de nieuwe GRAND BANKS 60 tentoonstellen.

Vervolgens zal in 2017 het tweede model de GRAND BANKS 50 het levenslicht aanschouwen waarna het derde model zoals het nu lijkt rond de 40ft zal liggen. We houden u op de hoogte. Het grote verschil tussen de oude modellen en de nieuwe modellen is het gebruik van de materialen. Was het vroeger de vertrouwde hand lay-up methode, tegenwoordig worden de romp en de opbouw gemaakt volgens de laatste technologische ontwikkelingen in de composiet bouw. E-glass, Corcell, Airex foam, Duflex panelling, stiches multi-axial fabric, vinylester en epoxyharsen worden gebruikt om een extreem sterke en lichte romp te produceren. In middels is de Eastbay 44SX in productie genomen en heeft haar eerste tests in diverse watersportbladen glansrijk doorstaan.

Zoals wij reeds op onze web-site hebben laten weten hebben wij ook dit jaar een aantal grote schepen een re-fit gegeven en hebben daarvoor gebruik kunnen maken van een heus scheepsdok. Hierdoor zijn wij in staat om ook de onderwater werkzaamheden aan grote schepen te doen.

10 februari 2017
Lees meer »

WISSELING VAN DE WACHT

2 september 2016
Lees meer »
WISSELING VAN DE WACHT

Michel Kremer, zoon van en botenliefhebber.....

26 mei 2016
Lees meer »
Nieuwe Eastbay 44

De nieuwe EASTBAY 44SX combineert fantastische vaareigenschappen met efficiënt cruisen, wanneer de tocht het doel...

Over Kremer Nautic

Sinds 2001 zijn we de officiële Grand Banks Dealer voor de Benelux en Duitsland. Steeds meer mensen weten hun weg naar Heeg te vinden. Voor onderhoud, de aan- of verkoop van een schip, stalling, winterberging, maar ook gewoon voor een kopje koffie.

Lees meer »
Contact

Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ons ook bellen of kom langs bij onze vestiging.

Kremer Nautic
De Draei 25-29
8621 CZ Heeg - Holland